Service

Uw zegelring

Waar let u op bij het samenstellen van uw zegelring


1. Het model van de zegelring en de goudkleur

Bij het vervaardigen van een zegelring zijn vele combinaties mogelijk. Het beste is als eerste kijken naar het model ring dat u mooi vindt. Er zijn veel modellen mogelijk, Klik hier voor een impressie van de collectie zegelringen. Natuurlijk is het ook mogelijk een zegelring te laten ontwerpen naar eigen smaak. Een zegelring kan vervaardigd worden in 18kt en 14kt goud. In beide legeringen zijn wit, geel of rozegoud mogelijk.

2. Steensoort


Er zijn veel verschillende steensoorten waar in gegraveerd kan worden.

Lagenagaat geeft een mooi contrast waardoor het familiewapen goed naarvoren komt. Van de lagenagaat is Blauwlagenagaat de meest gekozen steen. De bovenste laag is blauw, te onderscheiden in vijf verschillende tinten van licht naar donker en de onderlaag is zwart. Na de gravure ziet u dus een blauwe steen met een zwarte gravure. Naast blauwlagenagaat zijn roodlagenagaat en groenlagenagaat ook mooie contrasterende stenen. Deze hebben een witte bovenlaag en een rode of groene onderlaag.
U kunt echter uit diverse andere steensoorten kiezen. In het menu "Steensoorten" vindt u hiervan een overzicht, samen met voor elk steensoort relevante informatie.

3. De maat van de zegelsteen en ring


De maat van de zegelsteen is persoonlijk. Bij een pinkring voor dames is de steenoppervkate doorgaans 8-10mm. Voor een herenring is dit gemiddeld 13-16mm. In de winkel kunt u talloze ringen passen om zo tot een juiste keuze te komen.

Uw ringmaat is de doorsnee van uw vinger. Voor een zegelring is de juiste maat zeer belangrijk, omdat deze soort ringen topzwaar is. Vandaar dat ik de maat bij mij in de winkel nauwkeurig opneem.
Bij een bestelling van drie of meer zegelringen komt u automatisch in aanmerking voor een aantrekkelijke loyaliteitskorting.
Ik sta u graag vrijblijvend te woord om u te informeren over alle mogelijkheden.